Bel ons: +31 (0)71 331 1113
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NIEUW
Samsung Micro SD 32GB EVO+ w SD Adapter Class 10 Samsung Micro SD 32GB EVO+ w SD Adapter Class 10
Heeft u niet voldoende opslaggeheugen op uw huidige smartphone? Samsung heeft de Evo+ lijn, speciaal voor het lezen en opslaan van Full HD foto’s en video’s. Dankzij de snelheidvan 80MB/s lezen en 20MB/s schrijven worden foto’s en...
€ 29,99
NIEUW
Sony Car Charger 2 USB plus Type C USB-C Cable Zwart Sony Car Charger 2 USB plus Type C USB-C Cable Zwart
Sony AN430. Type oplader: Auto, Type stroombron: Sigarettenaansteker, Lader compatibiliteit: Smartphone. Ingangsspanning: 12 V, Uitgangsspanning (max): 5 V. Aantal USB 2.0-poorten: 2. Lengte snoer: 1 m, Kleur van het product: Zwart
€ 34,99
NIEUW
BeHello iPhone 8 / 7 / 6S / 6 Hoesje - Wallet Case Met Ruimte Voor 3 Pasjes met ruimte voor 3 pasjes BeHello iPhone 8 / 7 / 6S / 6 Hoesje - Wallet Case Met Ruimte Voor 3 Pasjes met ruimte voor 3 pasjes
Dit is de BeHello Wallet Case voor de iPhone 8/ 7/ 6S/ 6, uitgevoerd in het Zwart. Deze case is de ideale keuze als je op zoek bent naar een case voor jouw toestel die net even dat extra beetje functionaliteit biedt. Het belangrijkste is...
€ 26,99
Jaybird Freedom Headphones Gold S Jaybird Freedom Headphones Gold S
Met de Jaybird Freedom Headphones Gold S kun jij genieten van een stevig bas geluid. De oordopjes zijn zo ontworpen dat je ze zowel in-ear als over-ear kunt dragen, zo draag jij ze altijd op de manier die je prettig vindt.
€ 159,99
NIEUW
Xtorm Powerbank XB202 DisCover 17.000 mAh Grey Xtorm Powerbank XB202 DisCover 17.000 mAh Grey
Krachtige eigenschappen Met de Power Bank Discover kun je mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze powerbank heeft een interne batterij van 17.000 mAh. Met deze grote hoeveelheid energie kun je een smartphone tot wel 8 keer of...
€ 85,00
NIEUW
Jaybird X3 Sport Headphones Black S Jaybird X3 Sport Headphones Black S
De X3 is er klaar voor, waar u ook gaat: de bossen, de heuvels, de sportschool of de straat op. Gepatenteerde oorvleugels voor sport sluiten uitstekend aan op de oorschelp voor een stevige, comfortabele pasvorm. Dankzij het microformaat...
€ 129,99
NIEUW
BeHello Samsung Galaxy A5 (2017) Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass BeHello Samsung Galaxy A5 (2017) Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass
Dit is de BeHello High Impact Glass Screenprotector voor de Samsung Galaxy A5 (2017), uitgevoerd in het Zwart. Deze Screenprotector biedt optimale bescherming biedt tegen krassen en andere beschadigingen. Als er een onderdeel kwetsbaar...
€ 19,99
Ultimate Ears Wireless speaker Boom 2 Indigo - Zwart Ultimate Ears Wireless speaker Boom 2 Indigo - Zwart
De Ultimate Ears Boom 2 speaker heeft als belangrijkste kenmerk dat het weliswaar bijzonder klein van formaat is, maar desondanks een geweldig geluid voortbrengt. Ondanks het kleine formaat is de Boom 2 ontzettend stevig en kan dus wel...
€ 199,99
NIEUW
BeHello Universele Hoesje - Book Case Size L Zwart BeHello Universele Hoesje - Book Case Size L Zwart
Dit is de BeHello Universele Book Case L uitgevoerd in het Zwart. Deze case beschermt je toestel tegen krassen en stoten. De case is universeel dus er passen meerdere toestellen in, toestellen tot een grootte van 5.7 Inch. Het is...
€ 22,99
NIEUW
Sony On-Ear Bluetooth Headphone SBH60 Black Sony On-Ear Bluetooth Headphone SBH60 Black
Geniet onderweg Draadloos van je muziek. Het geluid is geweldig en de ervaring indrukwekkend. Als een gesprek binnenkomt, druk je één keer om het te beantwoorden. HD Voice biedt je uitstekende gesprekskwaliteit en achtergrondgeluiden...
€ 74,99
NIEUW
BeHello Samsung Galaxy S7 Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass - Tempered Glass BeHello Samsung Galaxy S7 Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass - Tempered Glass
De High Impact Glass Screenprotector van BeHello beschermt het scherm van jouw Samsung Galaxy S7 tegen krassen en andere beschadigingen. Als er een onderdeel kwetsbaar is van je smartphone, dan is het wel het scherm. Het laten vervangen...
€ 19,99
NIEUW
Samsung Travel Charger USB-C 2000mAH Fast Charging White Samsung Travel Charger USB-C 2000mAH Fast Charging White
Travel Adapter Adaptive Fast Charging - Lader voor het aansluiten van compatibele apparaten via USB - Snelle oplaadfunctie: binnen een half uur opladen tot 50% - Inclusief USB-C naar USB 2.0 kabel LET OP! Fast Charge werkt alleen bij...
€ 24,99
RAVPower Autolader 12W met 2 USB Poorten  iSmart 2.0  Zwart RAVPower Autolader 12W met 2 USB Poorten iSmart 2.0 Zwart
Met deze RAVPower Autolader 12W laad je jouw telefoon of tablet snel en eenvoudig op tijdens het rijden. Doordat de lader voorzien is van 2 USB poorten kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen. Hierdoor kan jij je volledig focussen...
€ 12,99
RAVPower Autolader 36W met 2 USB Poorten  iSmart 2.0  Quick Charge 3.0  1x USB-C 18W  Zwart RAVPower Autolader 36W met 2 USB Poorten iSmart 2.0 Quick Charge 3.0 1x USB-C 18W Zwart
Met deze RAVPower Autolader 36W laad je jouw telefoon of tablet snel en eenvoudig op tijdens het rijden. Doordat de lader voorzien is van 2 USB poorten (waarvan 1 USB-C) kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen. Hierdoor kan jij je...
€ 19,99
RAVPower Draadloze Autolader en Telefoonhouder voor in de Auto  Zwart voor o.a. Samsung Galaxy S6, S RAVPower Draadloze Autolader en Telefoonhouder voor in de Auto Zwart voor o.a. Samsung Galaxy S6, S
De RAVPower Draadloze Autolader en Telefoonhouder biedt je een plek in jouw auto om je telefoon veilig op te bergen en gelijktijdig ook snel op te laden. Daardoor kan je gewoon blijven telefoneren, je favoriete muziek blijven luisteren...
€ 44,99
RAVPower 20.000 mAh 45W Powerbank met Quick Charge 3.0, Power Delivery en een Ultra Dun Design - 2 U RAVPower 20.000 mAh 45W Powerbank met Quick Charge 3.0, Power Delivery en een Ultra Dun Design - 2 U
De RAVPower Powerbank 20.000 mAh zorgt ervoor dat je jouw apparaten overal en altijd eenvoudig kunt opladen. Met deze externe batterij zit je daarom nooit meer met een lege telefoon of tablet. Handig dus voor onderweg of tijdens je...
€ 79,99
BeHello Samsung Galaxy S9+ Screen protector Anti finger print Glossy BeHello Samsung Galaxy S9+ Screen protector Anti finger print Glossy
DIt is de BeHello Screenprotector voor de Samsung Galaxy S9+. Krassen en vuil zullen hierdoor geen last meer zijn voor jouw touchscreen. Als er iets kwetsbaar is van je smartphone, dan is het wel het scherm. Het laten vervangen van een...
€ 9,99
BeHello USB-C to 3.5mm (Aux Kabel) Audio Verloopstekker - Adapter - Zwart BeHello USB-C to 3.5mm (Aux Kabel) Audio Verloopstekker - Adapter - Zwart
Dit is de BeHello Adapter met USB-C naar 3.5mm jack aansluiting. Hiermee kun je van een toestel met USB-C poort weer een 3.5mm jack maken, waarop je een standaard headphone kunt aansluiten.
€ 7,99
BeHello Oppo RX19 Pro Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass BeHello Oppo RX19 Pro Screenprotector Tempered Glass - High Impact Glass
Dit is de BeHello High Impact Glass Screenprotector voor de Oppo RX19. Deze Screenprotector biedt optimale bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. Als er een onderdeel kwetsbaar is van je smartphone, dan is het wel het...
€ 19,99
SoSkild Screenprotector Crystal Double Tempered Glass voor iPhone Xs Max SoSkild Screenprotector Crystal Double Tempered Glass voor iPhone Xs Max
Deze Screenprotector voor jouw iPhone Xs Max is een combinatie van dubbel gehard glas en flexibel plastic. Deze glazen Screenprotector is twee keer voorzien van het verhardingsproces om de ultieme bescherming te bieden. Het...
€ 29,99