Bel ons: +31 (0)71 331 1113
Geen resultaten gevonden voor de filter!
NIEUW
DBramante1928 iPhone 8 / 7 / 6S / 6 Folio Case Copenhagen 2 Golden Tan DBramante1928 iPhone 8 / 7 / 6S / 6 Folio Case Copenhagen 2 Golden Tan
De Copenhagen case van het leermerk DBramante1928 is een book case met handige opbergvakjes voor bankpasjes en briefgeld. De elegante case is gemaakt van echt leder zodat hij alleen maar mooier wordt hou ouder de case is, en heeft ook...
€ 39,99
NIEUW
dbramante1928 Copenhagen Book Case Golden Tan voor iPhone 8 Plus 7 Plus 6s Plus 6 Plus dbramante1928 Copenhagen Book Case Golden Tan voor iPhone 8 Plus 7 Plus 6s Plus 6 Plus
De Copenhagen 2 book case van het leermerk dbramante1928 is een luxe book case met handige opbergvakjes voor bankpasjes en briefgeld. De elegante case is gemaakt van echt leder zodat hij alleen maar mooier wordt hou ouder de case is, en...
€ 39,99
NIEUW
Samsung Wireless Charger Stand AFC Black Samsung Wireless Charger Stand AFC Black
Dankzij deze handige en draadloze Samsung Wireless Charger Stand AFC Zwart is het opladen van je smartphone nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft nu namelijk geen kabelverbinding meer te maken tussen je oplader en je mobiele telefoon....
€ 59,99
NIEUW
BeHello iPhone 5 / 5S / SE Thingel Case transparent BeHello iPhone 5 / 5S / SE Thingel Case transparent
De BeHello Thingel Case Transparent is een ultradunne transparant hoesje om je toestel te beschermen tegen krassen en stoten. Het hoesje is gemaakt van TPU (Thermoplastic Polyurethane). Het hoesje is zeer flexibel en past naadloos om je...
€ 14,99
NIEUW
BeHello Universal LED Sportsarmband XL Grey/Yellow BeHello Universal LED Sportsarmband XL Grey/Yellow
De LED Sportsarmband van BeHello is voorzien van speciale LED lichtjes, waardoor je ook in het donker tijdens het sporten goed zichtbaar bent. Het materiaal is verder waterafstotend, dus ook bij een beetje regen of bij hevig zweten is te...
€ 19,99
NIEUW
BeHello Micro SDXC Class 10 With Adapter 64GB BeHello Micro SDXC Class 10 With Adapter 64GB
De Be Hello Micro SD geheugenkaartjes zijn geschikt voor elk apparaat dat werkt met Micro SD, zoals smartphones of camera's. Omdat deze kaartjes Klasse 10 overdrachtsnelheid hebben, worden de gegevens lekker snel weggeschreven. De...
€ 59,99
NIEUW
BeHello Charge and Sync Cable - Lightning (1m) Braided Gold BeHello Charge and Sync Cable - Lightning (1m) Braided Gold
Deze laad en synchroniseerkabel van BeHello met een lengte van 1 meter kun je overal gebruiken, om je toestel te laden kun je hem combineren met een USB lader. Met Apple Lightning 5 pin connector.
€ 20,99
NIEUW
BeHello Car Charger 1 USB Portal 2.1A Black BeHello Car Charger 1 USB Portal 2.1A Black
Be Charged Met de autolader van BeHello zorg je ervoor dat je altijd tijdens autoritten gewoon bereikbaar bent en zelfs volledig opgeladen op je bestemming aankomt. Deze autolader is uitgevoerd in het zwart. Dankzij de 2.1A output kan je...
€ 12,99
NIEUW
BeHello Schoonmaakset met Spray 100 ml en Doekje geschikt voor Laptop Telefoon Smartphone Tablet BeHello Schoonmaakset met Spray 100 ml en Doekje geschikt voor Laptop Telefoon Smartphone Tablet
Wanneer je een hekel hebt aan vieze vlekken op het scherm van je toestel, kun je dit eenvoudig verwijderen met de speciale spray en schoonmaakdoekje van de BeHello Cleaningkit. De vloeistof zorgt er bovendien voor dat het scherm langer...
€ 7,99
NIEUW
BeHello Universal LED Sportsarmband XXL Black/Black BeHello Universal LED Sportsarmband XXL Black/Black
De LED Sportsarmband van Be Hello is voorzien van speciale LED lichtjes, waardoor je ook in het donker tijdens het sporten goed zichtbaar bent. Het materiaal is verder waterafstotend, dus ook bij een beetje regen of bij hevig zweten is...
€ 19,99
NIEUW
BeHello 2-in-1 Wallet Case Zwart voor iPhone 8 7 6s 6 BeHello 2-in-1 Wallet Case Zwart voor iPhone 8 7 6s 6
De BeHello 8 / 7 / 6s / 6 2 in 1 Wallet Case is een hoes die geschikt is voor alle gelegenheden. Ten eerste heeft het natuurlijk de kunstlederen buitenflap, waarin ook kaartsleuven en een vakje voor papiergeld zitten verwerkt. Deze is...
€ 31,99
NIEUW
BeHello Car Charger with Cable Micro USB (1.2m) 1A Black BeHello Car Charger with Cable Micro USB (1.2m) 1A Black
Be Charged Met de autolader van BeHello zorg je ervoor dat je altijd tijdens autoritten gewoon bereikbaar bent en zelfs volledig opgeladen op je bestemming aankomt. Deze autolader is uitgevoerd in het zwart. De lader is voorzien van een...
€ 7,99
NIEUW
BeHello Universal Mini Airvent Carholder Black BeHello Universal Mini Airvent Carholder Black
Geef je toestel een veilige plek in de auto met de BeHello Mini Airvent Carholders Je bevestigt de houder eenvoudig via de klem op het luchtrooster van je auto. Vervolgens kun je een smartphone met een scherm tot 5.5 inch erin klikken....
€ 16,99
NIEUW
BeHello SIMcard Adapters (SIM/Micro SIM/Nano SIM) BeHello SIMcard Adapters (SIM/Micro SIM/Nano SIM)
Met deze set van SIM kaart adapters maak je je kleine Micro of Nano SIM weer compatibel met toestellen die een groter formaat SIM kaart nodig hebben. Zo maak je van je Micro SIM weer een gewone SIM kaart, en van je Nano SIM kaart weer...
€ 9,99
NIEUW
BeHello Wallet Case Wit voor iPhone 8 7 6s 6 BeHello Wallet Case Wit voor iPhone 8 7 6s 6
Be Protected De BeHello Wallet Case de ideale keuze als je op zoek bent naar een case voor jouw iPhone 8 / 7 / 6s / 6 die net even dat extra beetje functionaliteit biedt. Het belangrijkste is natuurlijk de bescherming van je telefoon...
€ 26,99
NIEUW
BeHello Universal LED Sportsarmband XL Black/Black BeHello Universal LED Sportsarmband XL Black/Black
Be More De LED Sportsarmband van Be Hello is voorzien van speciale LED lichtjes, waardoor je ook in het donker tijdens het sporten goed zichtbaar bent. Het materiaal is verder waterafstotend, dus ook bij een beetje regen of bij hevig...
€ 19,99
NIEUW
BeHello Anti-Slip Pad Black BeHello Anti-Slip Pad Black
Be More De Anti-Slip Pad van Be Hello is een handig matje dat gemaakt is van een speciaal materiaal dat zich makkelijk overal aan hecht zonder het te beschadigen. Hierdoor is het uitermate geschikt om in de auto op het dashboard te...
€ 9,99
NIEUW
BeHello Charge and Sync 2-in-1 Lightning - Micro-USB Cable (1m) Black BeHello Charge and Sync 2-in-1 Lightning - Micro-USB Cable (1m) Black
Be Charged Over het product De zwarte laad en synchroniseerkabel van BeHello heeft een lengte van 1 meter. De kabel kan in combinatie met een USB lader jouw toestel overal opladen. De kabel heeft een 2-in-1 functie wat het mogelijk maakt...
€ 19,99